MUĞLA / MENTEŞE - Dumlupınar İlkokulu

Etiket Sonuçları: baba

Ock

Güvenli internet kullanımıyla ilgili Değerli Velilerimize hazırladığımız 10 adımda interneti güvenli kullanma rehberi broşürümüzü velilerimize sevgili öğrencilerimiz dağıttı. Güvenli internet kullanımında en büyük sorumluluk sahibi sevgili anne ve babalarımıza rehber olacak broşürümüze buradan da ulaşabilirsiniz.

Ock

eGüvenlik Kuralları/eSafety Rules velilere online olarak anlatılarak velilerden öğrencilerle birlikte ve güvenli internet kullanılması istendi. Sorular yanıtlanarak olası risklerin önüne geçilmesi hedeflendi. Bu  konuda bize yardımcı olan İngilizce Öğretmenimiz Cennet KARA GÜDEN'e teşekkür ederiz.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda uygulanan dört projemiz ulusal kalite etiketi almaya hak kazandı.

Ock

eGüvenlik politikamızı oluşturmak, eGüvenlik ile ilgili çeşitli alanlarda öğretmenlerimiz kendilerini geliştirmek ve çağımızı güvenli bir şekilde yakalamak amacıyla öğretmenlerimiz çeşitli konularda eğitimler almışlardır. Bu eğitimlerden almaya hak kazandıkları başarı ve katılım belgelerine aşağıda yer verilmiştir.

Ock

Güvenli internet kullanımı okul politikamız ve kurallarımız hazır.

Ock

2023 yılı eTwinning Okulu Başvurusu kapsamında okulumuz "eSafety Label" sitesi üzerinden yapılan değerlendirmede "Bronz eGüvenlik Etiketi" almaya hak kazanmıştır.