Etiket Sonuçları: proje

Şbt

Okulumuz 2-E sınıfı ve sınıf öğretmeni Ayşe Canan Şah, Türkiye Yüzyılına Nefes Olmak Projesi kapsamında, Tarım Orman Bakanlığının bünyesinde 81 ilde eş zamanlı  yürütülen "Milli Ağaçlandırma Günü"ne katılmıştır. Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Emre ÇAY, öğrencilerimizle birlikte fidan dikmiştir. Öğrencilerimiz daha sonra misafirlere Yöresel Zeybek gösterilerini sergilemiştir.

Ock

Geleceğe Nefes Ol Projesi Kapsamında öğrencilerimiz fidanları toprakla buluşturdu. Geleceğin ağaçlarını el birliğiyle diktiler.

Ock

Okur Gezer Projesi kapsamında öğrencilerimiz her yerde okuyor, okumya ve öğrenmeye teşvik ediyor. Proje kapsamında İmza Günü düzenleyen çocuk yazarı Beyza AKYÜZ ile öğrencilerimiz buluştu.

May

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenimiz Selma YAĞMUR MUTLU koordinatörlüğünde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı'nda "My Sustainable Wonderland" isimli eTwinning projesini yürüttüler. Öğrencilerimiz bu projeyle; sürdürülebilir bir Dünya için iklim değişikliğinin ne anlama geldiğini (etkileri ve sonuçlarıyla) anlayıp anlatarak, sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği konusunda farkındalık yarattılar.İklim değişikliği hedeflerine ve sürdürülebilirliğe ulaşmak için harekete geçtiler. Proje ile öğrencilerimizin işbirlikçi ve kişiler arası sosyal iletişim becerileri gelişti. Eleştirel düşünme becerileri ve problem çözme becerileri gelişerek ekolojik okur yazarlıkları arttı.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Cennet KARA GÜDEN koordinatörlüğünde 2/E Sınıfı öğrencilerimizin ortak olduğu eTwinning Projesi "Dream Stop" proje etkinlikleri öğrencilerimizin hevesle katıldığı etkinliklerle devam ediyor. Çeşitli çalışmaların olduğu projede öğrencilerimiz yabancı ortaklarla çalışarak farklı kulturleri tanırken yabancı dillerini de geliştirme fırsatı buluyor. Öğrencilerimizin  yaptığı bazı çalışmalardan kareler:

Mrt

"OKUR GEZER " PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE YAZAR BEYZA AKYÜZ'Ü BULUŞTURUYORUZ.

23 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ MENTEŞE HALK EĞİTİM MERKEZİ ÇOK AMAÇLI SALONDA ÖĞRENCİLERİMİZLE YAZAR BEYZA AKYÜZ'Ü BULUŞTURUYORUZ.

Şbt

Dumlupınar İlkokulu 1-A Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Selma YAĞMUR MUTLU "Miniklerle Zekâ Yolculuğu" eTwinning projesine katılmıştır.