Dumlupınar İlkokulu

Emirbeyazit Mahallesi.Ethem Serim Sokak No15 48000 Menteşe /MUĞLA
Vizyon
Okulumuzu, 21. yüzyıla yakışır fiziki yapıya kavuşturarak; öğrencilerimizi, velilerin ve çevrenin etkin katılımıyla, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Araştırmacı, Özgüven kazanmış, Çalışkan, eTwinning Projelerine katkı sağlayarak farkındalık oluşturan, interneti ve web 2.0 araçlarını etkin ve güvenli kullanan; doğanın, çevrenin ve iklim değişikliğinin farkına varıp toplumu bilinçlendiren örnek Bireyler olarak yetiştirip, Muğla Menteşe ilçesinin seçkin bir okulu haline getirmektir.
Misyon
Biz; Vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisini benimsemiş; hakkı, hukuku, adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı, yeniliği, değişimi, gelişmeyi, çalışmayı ve üretmeyi bir hayat tarzı haline getirmiş; kendine güvenen, idealist bireyler yetiştirmek için varız...
Başarılar
eTwinning Avrupa Kalite Etiketi Eğitimde İyi Örnekler Sürdürülebilir Çevre Kategorisinde Kanatsız Arı Mu ve İklim Proje 1. Öğretmenlerimiz yaptıkları eTwinning Projeleriyle Ulusal ve Avrupa Kalite Kalite Etiketi Kazanmışlardır.
08:30-12:00 / 13:30-15:05
Okulumuza yaya ve araçla ulaşım sağlanabilir.
Emirbeyazıt Mah. Ethem Serim Sk. No:15 Menteşe/Muğla
İl merkezinde
İzcilik, Geleneksel Çocuk Oyunları, Doğa Yürüyüşleri,
Proje Çalışmaları