Etiket Sonuçları: güvenli

Ock

İnterneti 5 adımda güvenli kullanmayı anlatan öğrenci broşürlerimizi öğrencilerimize dağıtarak, interneti nasıl güvenli kullanabilecekleri hakkında okulumuz Sınıf Öğretmeni Selma YAĞMUR MUTLU ve İngilizce Öğretmenimiz Cennet KARA GÜDEN öğrencilerimizi Güvenli İnternet Kullanımı konusunda bilgilendirdi. Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak interneti nasıl güvenli kullanabileceklerini anlattılar. Öğrencilerimiz güvenli internet kullanımıyla çok ilgilenerek, heyecanla soruların cevaplarını dinlediler.

Ock

Güvenli internet kullanımıyla ilgili Değerli Velilerimize hazırladığımız 10 adımda interneti güvenli kullanma rehberi broşürümüzü velilerimize sevgili öğrencilerimiz dağıttı. Güvenli internet kullanımında en büyük sorumluluk sahibi sevgili anne ve babalarımıza rehber olacak broşürümüze buradan da ulaşabilirsiniz.

Ock

eTwinning Köşemiz bilgilendirici afişlerle donatılarak hazırlandı.

Ock

eGüvenlik Kuralları/eSafety Rules velilere online olarak anlatılarak velilerden öğrencilerle birlikte ve güvenli internet kullanılması istendi. Sorular yanıtlanarak olası risklerin önüne geçilmesi hedeflendi. Bu  konuda bize yardımcı olan İngilizce Öğretmenimiz Cennet KARA GÜDEN'e teşekkür ederiz.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda uygulanan dört projemiz ulusal kalite etiketi almaya hak kazandı.

Ock

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Selma Yağmur Mutlu yürüttüğü "Kanatsız Arı Mu ve İklim" projesi ile Eğitimde İyi örnekler yarışmasında "Sürdürülebilir Çevre ve Sağlıklı Yaşam Alanı"nda 1. olarak ödül almaya hak kazandı.

Ock

eGüvenlik politikamızı oluşturmak, eGüvenlik ile ilgili çeşitli alanlarda öğretmenlerimiz kendilerini geliştirmek ve çağımızı güvenli bir şekilde yakalamak amacıyla öğretmenlerimiz çeşitli konularda eğitimler almışlardır. Bu eğitimlerden almaya hak kazandıkları başarı ve katılım belgelerine aşağıda yer verilmiştir.

Ock

Güvenli internet kullanımı okul politikamız ve kurallarımız hazır.

Ock

2023 yılı eTwinning Okulu Başvurusu kapsamında okulumuz "eSafety Label" sitesi üzerinden yapılan değerlendirmede "Bronz eGüvenlik Etiketi" almaya hak kazanmıştır.

Ock

Güvenli internet günü kutlamasında öğrencilerimiz interneti daha güvenli ve bilinçli kullamayı öğrendi.

Ock

HAYATIMIZA HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK GİREN VE KULLANICILARININ YAŞININ HER GÜN DAHA DA KÜÇÜLDÜĞÜ İNTERNET; NASIL GÜVENLİ, ETKİN VE BİLİNÇLİ OLARAK KULLANILIR? 5 ADIMDA ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLİNÇLENDİREN BROŞÜRÜMÜZ HAZIR! ÖĞRENCİLERİMİZİN İNTERNETİ KİŞİSEL OLARAK DAHA GÜVENLİ VE ETKİN KULLANABİLECEĞİNİ ANLATAN BROŞÜRÜMÜZE BURADAN DA ULAŞABİLİRSİNİZ. AYRICA ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMINI ANLATAN OKUL PANOMUZ DA HER GÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ KARŞILIYOR VE BİLİNÇLENDİRİYOR.