Ekm

Okulumuzda 26.10.2023 Perşembe günü saat 15.15 de 2023-2024 dönemi OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU yapılacaktır.

Şbt

MAVİ YEŞİL PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLER VE PROJE ÖĞRETMENLERİYLE YAPILACAK ÇALIŞMALARLA İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI. PROJE KAPSAMINDA  YAPILACAK ÇALIŞMALAR PLANLANDI. AYRICA ÖRNEK ÇALIŞMALAR PANOLARDA VE OKUL KORİDORLARINDA SERGİLENDİ.

Şbt

Okulumuz 2-E sınıfı ve sınıf öğretmeni Ayşe Canan Şah, Türkiye Yüzyılına Nefes Olmak Projesi kapsamında, Tarım Orman Bakanlığının bünyesinde 81 ilde eş zamanlı  yürütülen "Milli Ağaçlandırma Günü"ne katılmıştır. Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Emre ÇAY, öğrencilerimizle birlikte fidan dikmiştir. Öğrencilerimiz daha sonra misafirlere Yöresel Zeybek gösterilerini sergilemiştir.

Şbt

Dumlupınar İlkokulu Sınıf Öğretmeni Cemal DOĞAN ve öğrencileri havaların soğumasıyla birlikte aç kalan sokak hayvanları için okullarının bulunduğu mahalleye yem ve su bırakarak can dostlarımıza sahip çıkıyorlar.

Birçok yeri ziyaret eden öğrencilerimiz can dostlarımıza yem ve su bıraktılar.Ziyaretlerinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ock

2/E Sınıfı Öğretmenimiz Ayşe Canan ŞAH, öğrencileriyle Akıl ve Zeka Oyunlarına başladı. İlkokullar için uygun olan öğrencilerin dikkat, ilgi, algı, yetenek vb. birçok konuda geliştiren Akıl ve Zeka Oyunları ayrıca öğrencilerin zevkle oynadıkları oyunlardan oluşuyor.

Ock

İnterneti 5 adımda güvenli kullanmayı anlatan öğrenci broşürlerimizi öğrencilerimize dağıtarak, interneti nasıl güvenli kullanabilecekleri hakkında okulumuz Sınıf Öğretmeni Selma YAĞMUR MUTLU ve İngilizce Öğretmenimiz Cennet KARA GÜDEN öğrencilerimizi Güvenli İnternet Kullanımı konusunda bilgilendirdi. Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak interneti nasıl güvenli kullanabileceklerini anlattılar. Öğrencilerimiz güvenli internet kullanımıyla çok ilgilenerek, heyecanla soruların cevaplarını dinlediler.

Ock

Güvenli internet kullanımıyla ilgili Değerli Velilerimize hazırladığımız 10 adımda interneti güvenli kullanma rehberi broşürümüzü velilerimize sevgili öğrencilerimiz dağıttı. Güvenli internet kullanımında en büyük sorumluluk sahibi sevgili anne ve babalarımıza rehber olacak broşürümüze buradan da ulaşabilirsiniz.

Ock

eGüvenlik Kuralları/eSafety Rules velilere online olarak anlatılarak velilerden öğrencilerle birlikte ve güvenli internet kullanılması istendi. Sorular yanıtlanarak olası risklerin önüne geçilmesi hedeflendi. Bu  konuda bize yardımcı olan İngilizce Öğretmenimiz Cennet KARA GÜDEN'e teşekkür ederiz.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda uygulanan dört projemiz ulusal kalite etiketi almaya hak kazandı.

Ock

Geleceğe Nefes Ol Projesi Kapsamında öğrencilerimiz fidanları toprakla buluşturdu. Geleceğin ağaçlarını el birliğiyle diktiler.

Ock

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Selma Yağmur Mutlu yürüttüğü "Kanatsız Arı Mu ve İklim" projesi ile Eğitimde İyi örnekler yarışmasında "Sürdürülebilir Çevre ve Sağlıklı Yaşam Alanı"nda 1. olarak ödül almaya hak kazandı.

Ock

Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvamıza renkli kareler yansıdı. Tüm öğrencilerimiz hem yarıştı hemde eğlendi.

Ock

Okur Gezer Projesi kapsamında öğrencilerimiz her yerde okuyor, okumya ve öğrenmeye teşvik ediyor. Proje kapsamında İmza Günü düzenleyen çocuk yazarı Beyza AKYÜZ ile öğrencilerimiz buluştu.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı için Yıllık Olağan Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı. Yapılan toplantı sırasında yeni dönem için Okul Aile Birliği Başkanı ve yardımcıları oy çokluğuyla seçildi. Eski Okul Aile Birliği Başkanımız yetkilerini devretti.

Ock

eGüvenlik politikamızı oluşturmak, eGüvenlik ile ilgili çeşitli alanlarda öğretmenlerimiz kendilerini geliştirmek ve çağımızı güvenli bir şekilde yakalamak amacıyla öğretmenlerimiz çeşitli konularda eğitimler almışlardır. Bu eğitimlerden almaya hak kazandıkları başarı ve katılım belgelerine aşağıda yer verilmiştir.